Pillo op bezoek bij het Multimedia team van Pluryn!
05/04/2017
Pillo.TALK @ Dutch Design Week Manifestations!
10/10/2017

Grote update Pillo Play app!

Komkommertijd? Niet bij Pillo! Wij streven altijd naar het beste voor onze klanten, en delen daarom met trots onze laatste grote update van de Pillo Play app. Pillo Play is de software die nodig is voor het starten van een Pillo spel. Deze software wordt standaard meegeleverd met de Pillo systemen of Pillo game licentie

Heeft u een Pillo systeem of een Pillo game licentie? Dan is deze update waarschijnlijk al toegepast, dankzij de vernieuwde automatische update functie! Zorg dat je verbonden bent met het internet, start Pillo Play op, wacht een aantal seconden (afhankelijk van uw internet), en de update is voltooid! Dat geldt niet alleen voor deze.. maar voor alle toekomstige updates!

En speciaal voor de Pillo systemen heeft de Play app een complete make over gehad! Met als belangrijkste grote functie 'touch ready'. De app is geüpdate met grotere knoppen en grote afbeeldingen, om zo makkelijk te werk te gaan met onze touch schermen. Dit is ook erg handig voor als u Pillo wilt spelen op bijvoorbeeld DigiBoards. Kijk maar naar het gemak van scrollen met touch in onderstaande afbeelding!

Het is nu mogelijk om zelf te bepalen waar je de Pillo spellen neerzet. Wij proberen natuurlijk onze games zo klein mogelijk te houden, maar soms kan het voor komen dat ze moeten verhuizen naar een andere harde schijf. Nu is het mogelijk om de map 'PilloData' te plaatsen waar u zelf wilt. Vervolgens kunt u gemakkelijk de nieuwe locatie aanwijzen in Pillo Play. Zo kunt u helemaal zelf bepalen waar u de spellen zet op uw systeem! Kijk voor de knop in het menu 'Instellingen', die te vinden is rechts boven in het Pillo menu (foto)

Hulp nodig? Dat is een eitje met onze nieuwe hulp database! Vind onder de bovengenoemde instellingen knop een knop 'help'. Deze gaat naar de help pagina van Pillo. Vind hier in de hoofdstukken gemakkelijk uw vraag terug. Komt u er niet uit? Start dan een livechat met één van onze medewerkers!

Daarnaast zijn er een aantal bugs opgelost, waaronder een veel voorkomende met het afsluit scherm, die niet op de voorgrond kwam bij het gebruik van het touch-scherm. Voor vragen of opmerkingen over de update, kunt u ons een mailtje sturen op info@pillo.nl, of gebruik het contactformulier !