Nieuwe game bij Pillo Play update

Heb je het nieuwe Pillo systeem al in gebruik? Dan heb je wellicht wel gemerkt dat er het een en ander is veranderd! 

We zijn achter de schermen hard aan de slag om ervoor te zorgen dat we de beste games ontwikkelen om het leven van mensen met EMB/LVB en verzorgers een stukje leuker te maken. We delen daarom graag de eerste update van het Pillo Play menu.

Super Totem Stacker

Het wachten zit erop: Super Totem Stacker is met het nieuwe Pillo systeem te bespelen! Deze publieksfavoriet van de vorige Pillo versie werd door velen gemist.

Ken je deze klassieke Pillo game nog niet? Super Totem Stacker is een aantrekkelijke arcade game waarin twee spelers de houten totems op elkaar stapelen om samen een zo hoog mogelijke totempaal te bouwen. Druk op het juiste moment in de Pillo om te zorgen dat de totem op de paal valt. Er zijn punten te verdienen door het stapelen van de totems. 

Super Totem Stacker is geschikt voor ontwikkelingsleeftijden vanaf 5 jaar, is gemakkelijk te leren en een gezonde uitdaging die beweging uitlokt. Zowel samen als alleen te spelen en leuk als toeschouwer door de vele visuele en auditieve prikkels.

Pillo’s kalibreren

We hebben een kalibratie optie toegevoegd aan het Pillo Play menu. Zo kun je eenvoudig met een druk op de knop je Pillo’s resetten bij afwijkend gedrag of als je merkt dat een speler niet genoeg kracht heeft om een klik te laten plaatsvinden. Verbind eenvoudig de Pillo (of Pillo’s) die je opnieuw wil kalibreren, leg deze op een vlakke ondergrond en voer de kalibratie uit.

Multiplayer

Alle Pillo spellen zijn met twee Pillo’s te spelen. Echter kan dit nog wel eens zorgen voor verwarring, zeker als er niet direct een volgende actie plaatsvindt bij drukken op twee Pillo’s. Daarom zijn er beurten toegevoegd aan de Beestenboel game, waar iedere speler nu om de beurt een roller bedient. Ook bevat de Knikkerbaan game nu twee afzonderlijke grijpers, waar iedere speler een eigen grijper bedient.

Bugfixes

Een aantal kinderziektes van de eerste versie zijn opgelost, voor nog meer speelplezier!

Ben je nog geen gebruiker van het nieuwe systeem maar wel benieuwd geworden naar de vernieuwde versie? Vraag dan een gratis demo uit om kennis te maken met Pillo Play!

Erachter komen of Pillo wat voor u of uw cliënten is?

Gaat er na het zien van de (spellen van) Pillo iets kriebelen? Ben je benieuwd of de vernieuwde Pillo het leven binnen jouw zorginstelling kan verbeteren? Vraag dan een demo aan en probeer Pillo gratis uit. 

  • Een Pillo starterset op jouw locatie
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Uitleg en begeleiding van een teamlid