Wat is de Pillo Games Academy

De Pillo Games Academy is een programma met studenten vanuit heel de wereld, waarbij je met een multidisciplinair team van stagiairs, freelancers, en werknemers samen een Pillo game maakt die zo goed mogelijk voldoet aan de wensen en eisen van de klant en de doelgroep. De stagiairs komen uit verschillende vakgebieden: Artists, Developers, Game Design, Industrial Design en Gezondheidszorgtechnologie. Met z'n allen werken ze nauw samen aan één project, en doorlopen het traject van vooronderzoek tot validatie. Hierdoor krijgt iedereen het volledige proces voor het maken van een toegepaste game (applied game) mee, en dus de kans om van elkaar leren. Daarnaast vult Pillo de skillset van stagiairs aan met industrie standaard vaardigheden, die over het algemeen niet binnen het schoolpakket vallen. Denk hierbij aan alles over het runnen van een start-up in de game-industrie, het maken van geluidseffecten, als wel het meester maken van tools die (nog) niet op scholen worden gehanteerd.

Wat wij bieden

Gecombineerd 18 jaar ervaring in de game industrie.
We hebben alles al meegemaakt. Internationale pers, guerrilla marketing, gefaalde en geslaagde overnames, doorgestoken kaarten, copyrightclaims. Zelfs over het koningshuis hebben wij een toegepaste anekdote met kennis.

De kans om in een junior rol aan games te werken.
Dus niet als 'stagiaire'. Koffie halen zit dus niet in je vakkenpakket. Tenzij je zelf koffie wilt. Dan wel. Hierbij komt dus wel de nodige dosis zelfstandigheid en wat verantwoordelijkheid en lef.

Toegang tot de grootste, vetste, en meest bruikbare evenementen.
Of dit nou beurzen zijn, netwerkevenementen, of LAN parties, met Pillo kom je er. Zo hadden we in 2016 GDC in San Francisco, Gamescom in Keulen, Facts in Gent en NGDC in Hyderabad (India). Maar ook een zorgbeurs in Monster (ja dat is een plaats), een open dag in Beneden-Leeuwen (dat ligt onder Boven-Leeuwen), en een buurtfeest (Schuttersbos represent!). Deze zijn echter net zo belangrijk voor Pillo, en misschien nog wel een betere ervaring voor je carrière.

Een gezellige werkplek en fijne werksfeer.
Niet geheel onbelangrijk! We zitten tenslotte in Eindhoven. Gezelligheid (uitgesproken met een zachte G) is dus zeker iets wat je van ons kan verwachten.

Stratumseind jonguh!
Indien gewenst hebben wij voor stagiairs betaalbare kamers in Eindhoven. Kom je uit Groningen? Maak van de reistijd dan in ieder geval geen probleem.. Eindhoven de gekstuh!

Vacatures

Voor de komende stageperiode zijn er geen stageplekken meer beschikbaar! Maar denk jij nou echt een toevoeging te kunnen zijn voor Pillo? Een open sollicitatie mag altijd!

Open functies

Volg onze progressie en avonturen op Facebook !