Dit zijn nou de mensen achter Pillo, en de ontwikkelaars van de Pillo games!

Ard Jacobs

Ard ontwerpt en onderzoekt. Als uitvinder van de Pillo controller is hij continu bezig met het verbeteren van het ontwerp, het verfijnen van de techniek en het optimaliseren van de speel-ervaring. Samen met onze partners en klanten zoekt Ard naar nieuwe mogelijkheden en de beste implementatiestrategieën.


Laurie Sieben

Eerlijkheid duurt het langst. Onder dat motto duwt Laurie vol passie het bedrijf en haar mensen vooruit. Ze houdt ons scherp en onze motieven oprecht. Ze zorgt dat dingen geregeld worden en dat afspraken worden nagekomen. Een dag zonder Laurie is een dag niet gewerkt. Maar bovenal strijdt ze voor liefde en plezier in alles wat Pillo doet. Pillo brengt mensen samen en Laurie ook.


Luuk van Aggelen

Luuk kan alles. Van websites maken tot game audio design, hij draait er zijn linkerhand niet voor om. Als commander-in-chief voert Luuk de leiding over de Pillo Games Academy en neemt hij zijn taak als rolmodel game designer a.k.a. alleskunner bloedserieus. Hij is streng noch rechtvaardig, maar hij heeft humor voor twee.


Marc Venrooy

Klantgericht, fijne stem en een goed hart. Marc voorziet onze prospects van een warme introductie aan de telefoon. Door zijn IT-achtergrond en jaren ervaring in de bel-marketing weet Marc onze aanstaande klanten effectief, informatief en vooral fijn te benaderen. Wil je méér weten over Pillo, of wil je Pillo zélf of met cliënten ervaren? Laat je bellen door Marc.


Onze samenwerkingspartners

Pillo games academy

Jerom Venneker

Developer


Steven Molenschot

Gezondheidszorgtechnoloog


Tara Mengelers

Industrial Designer


Meer weten over de Pillo Games Academy?? Klik hier