Pillo Speelsessie!

Een dag of dagdeel actief gamen met kussens. Wij komen gezellig langs om je de volledige Pillo ervaring te geven! De Pillo speeldag is gericht op actief samenwerken, bewegen en onze spellen zijn geheel geweldloos. Hierdoor maken we verantwoord & gezond gamen mogelijk voor jong en oud, fit en beperkt. Een speeldag is leuk voor kinderen, leerlingen en/of clienten, maar zal het ook ontzettend goed doen op bijvoorbeeld een teamdag. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school, bedrijf, opvang of zorginstelling?

Vraag een offerte aan!

Workshop "Games maken met kids"

In de workshop 'Games maken met kids' nemen wij de kinderen mee in het game maak proces. Dit begint bij het concept, met een klein doelgroeponderzoek. Hierna gaan ze een stukje programmeren en tekenen, om het daadwerkelijke spel te maken. Ook zullen ze hierbij hun eigen muziek en geluiden gaan opnemen en verwerken in het spel. Zo zal iedereen zijn eigen creaties in het spel krijgen. Tot slot gaan ze in een presentatie hun unieke spel proberen te verkopen (en uiteraard spelen) met de rest van de mensen. Dit alles onder begeleiding van coaches met gezamenlijk 30+ jaar ervaring in de game industrie. Een leuke en leerzame dag- of dagdeel vullende binnenactiviteit voor basisscholen, middelbare scholen, of kinderdagverblijven!

Vraag een offerte aan!
  • Vanaf € 7,50 per kind!
  • Voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar
  • Voor groepen van 16 of meer kinderen
  • Flexibele workshop lengte van 2 uur tot een hele dag

Workshop "Verantwoord Gamen"

Wat is verantwoord gamen precies en hoe kun je hier als organisatie gezond op aansturen? Ard vertelt je er alles over in zijn workshop “Verantwoord gamen”. De workshop is zeer geschikt voor o.a. medewerkers van kinderopvangorganisaties, docenten basisonderwijs en tevens ouders/verzorgers, en gaat dieper in op de tendens van interactieve media, serious games, edutainment en natuurlijk verantwoorde games. Wat zijn de voordelen en de nadelen? En hoe stuur je als school, BSO of kinderopvang aan op het verantwoord inzetten van deze nieuwe media. Er is voldoende ruimte voor vraag en antwoord en de workshop sluit vervolgens af met het ervaren van een mooi voorbeeld van verantwoord gamen. Wil je meer weten over de workshop en wanneer we deze kunnen geven?

Vraag een offerte aan!

Actief gamen met Pillo

Deze workshop is een actieve gymles met echte games als uitdaging! Pillo heeft hiervoor speciaal een serie games gemaakt om kinderen interactief te laten bewegen. De games spelen zich af op een scherm maar de kinderen voeren de opdrachten uit in de ruimte. Wil je meer weten over de workshop en wanneer we deze kunnen geven?

Vraag een offerte aan!