Samen spelen ondanks beperkingen

Gezinnen met een kind met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) beschouwen Pillo als een waardevolle toevoeging aan hun huishouden vanwege zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. De aanpasbare gevoeligheid van het kussen maakt het extra leuk om samen met eventuele broertjes en zusjes te spelen, aangezien deze kan worden afgestemd op de kracht van de kinderen. Door de eenvoudige verplaatsbaarheid en aansluiting van het Pillo-systeem is het gemakkelijk te gebruiken in verschillende settings. Gebruik Pillo bijvoorbeeld als leuke binnenactiviteit om extra beweging te stimuleren, of speel met het kussen liggend in bed terwijl rustgevende animaties op het plafond worden geprojecteerd via een beamer.

Welverdiende pauze voor ouder en kind

Met Pillo in huis kunnen verzorgers en kinderen genieten van een welverdiende, maar stimulerende pauze gedurende de dag, op een eenvoudige en effectieve manier. Biedt zonder schuldgevoel een stimulerende activiteit aan zonder directe of constante begeleiding. Dankzij aanpasbare gevoeligheidsopties en duidelijke instructies wordt het gebruik van Pillo thuis een waardevolle en stimulerende ervaring, die niet alleen vermaak biedt maar ook de ontwikkeling van het kind bevordert en eigen regie mogelijk maakt. 

Meer dan vermaak

Pillo wordt niet alleen gezien als speelgoed, maar als een waardevol trainingsmiddel voor thuis. Met een focus op zintuigstimulatie en ontwikkeling biedt Pillo een scala aan spellen en activiteiten die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen met EMB. De spellen van Pillo zijn onderverdeeld in filtercategorieën genaamd Pillo Pijlers, waarmee je snel alle spellen die aan een bepaald doel bijdragen kunt vinden. Zo kunnen de spellen bijvoorbeeld beweging of communicatie stimuleren, ontspannend of juist heel activerend zijn. Ontdek hoe Pillo thuis een positieve impact kan hebben op de kwaliteit van leven van jouw kind.

Flexibele betalingsmogelijkheden voor gezinnen

We begrijpen dat de aanschaf van een Pillo-systeem een grote investering kan zijn die niet voor iedereen in één keer haalbaar is. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden voor gezinnen en zijn er aangepaste pakketten beschikbaar met een gereduceerd aanschafbedrag voor particulieren. Ben je als particulier geïnteresseerd in Pillo en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Aanvraag Demo

Naam(Vereist)
Typ hier je bericht...