Met Pillo jouw zorgdoel halen

Pillo is breed inzetbaar door haar zeer intuïtieve interacties; knuffelen, knijpen, & schudden. Het kussen stelt iedereen in staat de games te besturen. Pillo games zijn gemaakt voor een breder publiek dan de traditionele consoles en controllers. Hierdoor zien we dat Pillo ontzettend goed aansluit bij de doelgroep ernstig meervoudig beperkt (EMB) en (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (Z) EVMB.

Pillo werd in het verleden vaak gebruikt op dagbestedingen als tijdverdrijf, maar wat nou als Pillo ook ingezet kan worden om zorgdroegen van cliënten te behalen?

Om deze vraag te beantwoorden zijn we onderzoek gaan doen naar manieren waarom we de veelgebruikte LACCS methode, die handvaten geeft voor het opstellen van zorgdoelen, om deze te kunnen koppelen aan de Pillo Play App.

Simpele besturing

 

Het Pillo systeem wordt geleverd met een Apple TV. Hiervoor is gekozen door de hoge gebruikersvriendelijkheid van de besturing. Met de simpele afstandsbediening begeleiders zich navigeren door het intuïtieve menu van de Pillo Play App, voorzien van verschillende toegankelijkheidsopties die aan te passen zijn per speler. Updates worden automatisch doorgestuurd, minimaal onderhoud dus!

De Pillo verbindt zich automatisch met de Pillo Play App. Zet de Pillo’s dus aan en je bent ready to play.

Minimale begeleiding

 

De Pillo Play App is ontworpen om zo veel mogelijk tijd van begeleiders te besparen. Zo kan er binnen 3 clicks een playlist van een categorie games worden gestart (gekoppeld aan een LACCS gebied) waarbij een client zelfstandig kan spelen. Hierbij kan de begeleider de aantal games in de playlist, de lengte van spelen en de afwisseling bepalen.

De playlists kunnen natuurlijk ook naar eigen smaak samengesteld worden!

 

Vraag hier een demo aan!

Vraag hier een demo aan!(Vereist)