Pillo, verantwoord gamen met een kussen als game controller!

Pillo als verantwoorde console

Pillo stimuleert sociale vaardigheden en bewegen. Bestuur de games met de kussen game controller door te knuffelen, schudden en draaien. Werk samen met je medespelers en win het samen van de computer. De games zijn voor alle leeftijden, geweldloos en coöperatief. Jonge kinderen kunnen samen spelen met elkaar of met ouderen, zoals bijv. opa of oma. Daarom is Pillo ook te vinden bij diverse ouderenzorginstellingen, kinderdagverblijven, basisscholen en ontmoetingsplekken. Hier draait het er natuurlijk om dat men plezier heeft in het samenspelen met Pillo én sociaal en fysiek fit blijft!.

Pillo voor mensen met een beperking

Omgaan met de wereld vanuit een beperking is een hele uitdaging. Bij onze klanten draait zorg voor LVB (Licht Verstandelijk Beperkt), EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt) en MVG (Moeilijk Verstaanbaar Gedrag) cliënten om kwaliteit van leven, beleving en plezier maken. Pillo Games ondersteunt deze missie door cliënten sociaal én fysiek te activeren. Speel Pillo games samen met uw cliënten en ontdek hun kracht.

Pillo als trainingshulpmiddel.

Gamend trainen met Pillo games, effectief en extra leuk! Pillo heeft games ontwikkeld om op een speelse en motiverende manier te revalideren in de oefenzaal. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, revalidatiearts of bewegingsagoog kan met Pillo diverse oefeningen worden gedaan. Ontdek hier hoe dat gaat.

Hier wordt met Pillo gespeeld!