Maak kennis met boerderijdieren op de Kiekeboerderij

Ontdek het roerige leven op je eigen boerderij, waar je kennis kan maken met alle verschillende boerderijdieren groot en klein. De Kiekeboerderij dompelt spelers onder in een herkenbare omgeving vol vrolijke en kleurrijke boerderijdieren en geluiden. Aai de dieren als je genegenheid voelt en laat je stem horen terwijl je meegaat in de geluiden die ze maken. Welk luikje kies jij de volgende keer? En welk dier verbergt zich daarachter?

Herhaling en herkenning

De Kiekeboerderij is een spel dat in lijn ligt met actie-reactie spellen en speciaal is ontworpen om aan te sluiten bij de beleefwereld van spelers met een ontwikkelingsniveau onder de 3 jaar. Het spel omvat alle elementen om spelers uit te dagen, met herhaling, een rustige omgeving zonder achtergrondgeluiden, herkenbare dierengeluiden en eenvoudige illustraties met grote kleurvlakken. Het doel van de Kiekeboerderij is eenvoudig: druk op de Pillo-controller en een van de 6 luikjes opent zich, onthullend waar een boerderijdier zich schuilhoudt. Bij het openen van het luikje produceert het boerderijdier geluid, en door herhaaldelijk te drukken, krijg je de mogelijkheid om het dier te aaien. Zo kun je alle 12 luikjes afgaan en kennismaken met de verschillende dieren, groot en klein. Heb je alle dieren gehad? Dan herhaal je ze. Wellicht komt je favoriete dier nog wel een keer voorbij!

Feedback en ontwikkeling

De Kiekeboerderij is ontwikkeld in samenwerking met begeleiders van mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) en innovatiemanagers van zorginstellingen. Diverse perspectieven hebben ervoor gezorgd dat dit spel optimaal aansluit bij de belevingswereld van de spelers en geen overprikkeling veroorzaakt. Daarnaast zijn specifieke keuzes gemaakt voor dieren die terugkomen in leerlijnen en thema’s die gehanteerd worden tijdens dagbestedingen.

Pillo Pijlers

Kiekeboerderij valt onder de pijlers van Life, Fun en Contact, wat overeenkomt met de Contact/communicatie, Stimulerende tijdsbesteding en Spelen van de LACCS methode. Het spel stimuleert het maken van geluid en spraak, fungeert als een brug tussen begeleiders of familieleden om contact te leggen en is bovendien gewoon ontzettend leuk om te spelen. Kiekeboerderij kan dus worden ingezet om je zorgdoelen van de LACCS methode verder te bevorderen.

Vergeet je Pillo niet te updaten!

Zorg ervoor dat je Pillo Play app up-to-date is, zodat je kunt genieten van dit nieuwe spel! Update eenvoudig door je Apple TV via ‘Netwerk’ met wifi te verbinden en vervolgens de Pillo Play app te updaten via de App Store. Je hoeft dit niet handmatig te doen, aangezien de update automatisch plaatsvindt wanneer je Apple TV verbonden is met wifi en in de ruststand staat. Laten we samen zorgen dat alle zorgorganisaties met Pillo’s gevuld worden met de betoverende klanken van de Magische Muziekshow!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Meer artikelen

Ontdek Pillo’s nieuwste muzikale avontuur!

Betreed het podium en ontdek de Magische Muziekshow, waar jij de regisseur bent van je eigen show. Dit spel ontwikkeld voor mensen met (ernstig meervoudige) beperkingen biedt een scala aan instrumenten, van trompetten tot gitaren, die je met de Pillo kunt bespelen.

Lees meer >

Aanvraag Demo

Naam(Vereist)
Typ hier je bericht...