Over Pillo

Eerlijk & helder proces

Bij Pillo staan we voor een open en eerlijke aanpak. Dit geldt voor interne en externe communicatie, voor ontwikkeling, productie en voor alle facetten van het kussen. We zijn een start-up en daarbij dienen de nodige uitdagingen zich aan. Hierom werken we hoofdzakelijk met locale leveranciers, dat houdt de lijntjes kort, de kwaliteit hoog, en de prijs eerlijk. Ook stelt het ons in staat om klanten realistisch te kunnen informeren over ontwikkelingen en verwachte levering van de eerste Pillo’s. Daarnaast investeert Pillo in haar relatie met andere bedrijven. Goede communicatie en een eerlijke verstandhouding zorgt voor een duurzame relatie. Zo weten wij én onze partners altijd waar we aan toe zijn. Wat betreft game development staat Pillo voor de “shareconomy”. Wij delen onze kennis van de (zorg)markt met studenten van (internationale) game opleidingen en gebruiken hun kennis van games maken om zo samen tot de beste oplossingen te komen voor onze klanten. Daarnaast is de software om Pillo te kunnen uitlezen primair ontwikkeld voor Unity Engine; ’s werelds meest-gebruikte game-maak-programma, vooral onder studenten en onafhankelijke game developers.

Samenwerken met Pillo

Een belangrijk onderwerp voor Pillo is kennisdeling. Omdat we werken met specifieke doelgroepen willen we graag zo dicht mogelijk bij hen staan en onze producten ontwerpen vanuit de visie van de zorgmedewerkers. Wil jouw zorgorganisatie graag meewerken om zo de zorg een stukje beter te maken? Of lijkt het je gewoon leuk om eens met je team te brainstormen over games in de zorg met een kans dat Pillo ze gaat maken? Neem dan vooral contact met ons op.

Erachter komen of Pillo wat voor u of uw cliënten is?

Gaat er na het zien van de (spellen van) Pillo iets kriebelen? Ben je benieuwd of de vernieuwde Pillo het leven binnen jouw zorginstelling kan verbeteren? Vraag dan een demo aan en probeer de Pillo gratis uit. 

  • Een Pillo starterset op jouw locatie
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Uitleg en begeleiding van een teamlid