Over Pillo

Pillo is een spelcomputer waarvan de games worden bestuurd met een kussen als game controller. Door de kussen-game-controller en de verantwoorde spellen wordt gamen een gezonde activiteit die mensen uitdaagt tot samenwerken en fysiek bewegen. Met haar zeer intuïtieve interacties; knuffelen, knijpen, draaien & schudden, stelt het kussen iedereen in staat de games te besturen. Of je nu jong, oud, fit of beperkt bent, gamen met Pillo kan iedereen!

Benieuwd naar de oorsprong van Pillo?

Pillo is..

...bewegen

Pillo kun je knuffelen, schudden en draaien. Hierdoor stimuleert Pillo actief te bewegen en te ontdekken.

...samenwerken

Pillo games zijn altijd gericht op coöperatief ondersteunend samenspel. Pillo werkt daarmee stimulerend voor de sociale ontwikkeling.

...liefdevol

Alle Pillo games zijn geheel geweldloos! Zo houden we gamen liefdevol en aantrekkelijk voor jong & oud!

...voor iedereen

Door deze unieke combinatie zijn Pillo spellen speelbaar door iedereen en met iedereen.

Voor iedereen!

Als we zeggen ‘iedereen’, dan bedoelen we ook iedereen! Iedereen is dus de gamers, maar ook juist de niet-gamers. Fitte, jonge mensen, maar juist ook ouderen en mensen met beperkingen. Of je nu jong, oud, gezond of beperkt bent, met Pillo kan iedereen samen gamen!

"Als je één teen kunt bewegen, dan kun je Pillo spelen" - Karin

Om de beste games te kunnen maken, ontwikkelen we altijd in samenspraak met onze doelgroep. Door intensief te testen bij onze klanten, komen we erachter waar hun eigen kracht ligt en welke vorm van uitdaging hen het meest stimuleert.

Benieuwd wat Pillo voor uw instelling en/of cliënten kan betekenen?

Met zorg gemaakt en zorgvuldig getest.

Alle Pillo controllers zijn met volledige zorg en liefde handgemaakt door specifiek geselecteerde Nederlandse leveranciers. Elk proces is zorgvuldig doorlopen. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw toepassing. Van behuizing tot code en van stof data-processing, aan alles is gedacht.

Plug & Play TOUCH monitor

Een Pillo PLAY systeem werkt met een touch monitor en de Pillo PLAY software. Met deze toepassing is het gemakkelijk spellen te bekijken, op te starten en te spelen.

Automatische Updates

Desgewenst kun je automatisch updates en nieuwe games downloaden. Zo blijft het aanbod Pillo games altijd actueel en makkelijk uitbreidbaar.

Unieke Instellingen

Via de Pillo calibratie tool stel je de controllers in op de gewenste kracht. Ook zijn geluid, aantal repetities, en andere instellingen gemakkelijk aan te passen aan de wensen van de speler.

Unity Game Engine

Pillo games worden gemaakt met 's werelds meest populaire game-engine: Unity. Dit programma, in combinatie met onze development kit, zorgt voor de hoogste kwaliteit games met de beste Pillo-speel-ervaring.