Pillo is..

...bewegen

Pillo kun je knuffelen, schudden en draaien. Hierdoor stimuleert Pillo actief te bewegen en te ontdekken.

...samenwerken

Pillo games zijn altijd gericht op coöperatief ondersteunend samenspel. Pillo werkt daarmee stimulerend voor de sociale ontwikkeling.

...liefdevol

Alle Pillo games zijn geheel geweldloos! Zo houden we gamen liefdevol en aantrekkelijk voor jong & oud!

...voor iedereen

Door deze unieke combinatie zijn Pillo spellen speelbaar door iedereen en met iedereen.

Pillo Systeem

Met het Pillo systeem kan iedereen verantwoord gamen. Van samenspelen met leeftijdsgenootjes tot sociale en fysieke activatie bij mensen met een beperking. Het Pillo systeem is omhult door een grote handgemaakte kast, met plek voor 4 kussens en de ontvanger. De kast is makkelijk verrijdbaar en is met één stekker aan te sluiten waar u maar wilt.


Meer info!

Inclusief:

  • 4 Pillo controllers
  • Pillo PLAY touch systeem
  • Games licentie
  • De verrijdbare Pillo kast

Voor iedereen!

Als we zeggen ‘iedereen’, dan bedoelen we ook iedereen! Iedereen is dus de gamers, maar ook juist de niet-gamers. Fitte, jonge mensen, maar juist ook ouderen en mensen met beperkingen. Of je nu jong, oud, gezond of beperkt bent, met Pillo kan iedereen samen gamen!

"Als je één teen kunt bewegen, dan kun je Pillo spelen"


Om de beste games te kunnen maken, ontwikkelen we altijd in samenspraak met onze doelgroep. Door intensief te testen bij onze klanten, komen we erachter waar hun eigen kracht ligt en welke vorm van uitdaging hen het meest stimuleert.

Benieuwd wat Pillo voor uw instelling en/of cliënten kan betekenen?

Met zorg gemaakt en zorgvuldig getest.

Alle Pillo controllers zijn met volledige zorg en liefde handgemaakt door specifiek geselecteerde Nederlandse leveranciers. Elk proces is zorgvuldig doorlopen. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor jouw toepassing. Van behuizing tot code en van stof data-processing, aan alles is gedacht.