Hoewel de zomer nog in volle gang is, nadert het jaar 2024 snel. Daarom is het nu tijd om de begroting voor het komende jaar op te stellen voor veel zorginstellingen. Ben je op zoek naar een innovatieve manier om de zorgdoelen van cliënten te behalen zonder dat zorgmedewerkers hier veel tijd aan kwijt zijn? Dan is Pillo misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent. Pillo is namelijk niet zomaar een kussen; het is een revolutionaire zorginnovatie die zich aanpast aan de behoeften van de speler, met intuïtieve interacties zoals knuffelen, knijpen, schoppen en schudden. Om je verder te helpen in jouw zoektocht, zetten we in deze post alle redenen om Pillo te overwegen voor jouw innovatiebudget op de begroting in 2024 op een rij.

Brede inzetbaarheid

Wist je dat Pillo ingezet kan worden bij een breed scala aan cliënten met verschillende beperkingen? Het design van Pillo is specifiek gekozen vanwege haar herkenbaarheid, vertrouwde gevoel en veelzijdigheid, waardoor bijna iedereen intuïtief met de controller aan de slag kan. Pillo kan namelijk met bijna elk lichaamsdeel worden bestuurd, of je nu meer kracht hebt in je voeten, handen, nek, rug, buik, benen of zelfs je ellebogen. Omdat het kussen erg lichte druk registreert, hoeft een cliënt niet bijzonder sterk te zijn of expliciete controle te hebben over de spierkracht.

Deze innovatieve technologie biedt niet alleen vermaak maar ook educatie en zorgondersteuning, door het brede scala aan spellen zijn er opties voor meerdere ontwikkelingsniveau’s. Of het nu gaat om cliënten met ernstig meervoudige beperkingen (EMB), (zeer) ernstig verstandelijke en meervoudige beperkingen (ZEVMB) of licht verstandelijke beperkingen (LVB): Pillo biedt een passende oplossing.

Zorgdoelen koppelen

De Pillo Pijlers zijn de nieuwste functie die is toegevoegd aan Pillo Play. De Pillo Pijlers zijn filtercategorieën die gebaseerd zijn op de veelgebruikte LACCS methode, maar ook gemakkelijk te gebruiken zijn in combinatie met andere methodes voor het zorgleefplan. Zorgmedewerkers kunnen hiermee eenvoudig een afspeellijst kiezen die te maken heeft met een bepaald zorgdoel. Alle spellen die dat zorgdoel ondersteunen worden dan achter elkaar gespeeld, waardoor spelers zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Iedere Pijler staat voor een gebied waar de spellen ondersteuning in bieden. Hierdoor wordt zorgdoelen behalen met Pillo nog effectiever en meetbaarder, ideaal te bewijzen voor de begroting.

Minimale begeleiding, maximale efficiëntie

Alle aspecten van de Pillo-pakketten zijn ontworpen om zo min mogelijk tijd te kosten voor de zorgmedewerkers. Met slechts twee drukken op de knop van de simpele afstandsbediening start je het systeem op en begin je het spel. Je kunt eenvoudig een playlist naar keuze starten, terwijl begeleiders de controle behouden over de afspeellijst, speelduur en variatie. Met een druk op de knop van het label van de Pillo kun je de batterijstatus controleren tijdens het spelen. Bovendien gebruik je dezelfde knop om de Pillo’s automatisch te verbinden. Dit betekent meer persoonlijke zorgtijd en interactie voor uw medewerkers, zonder de zorgkwaliteit in gevaar te brengen. Automatische updates en support op afstand minimaliseren de noodzaak voor ingewikkeld onderhoud.

Met Pillo in jouw zorgorganisatie bespaar je niet alleen kostbare tijd en middelen, maar wordt ook de kwaliteit van leven van cliënten aanzienlijk verbeterd door hen boeiende en persoonlijke interactieve ervaringen te bieden. Wil je graag eens jouw zorgmedewerkers laten ervaren hoe eenvoudig het Pillo systeem in gebruik is? Vraag dan een gratis demo aan, dan komen we gratis met een proefpakket bij je op een door jou gekozen tijdstip langs om een uurtje met jouw groep te spelen.

Flexibele paketten

Twijfel je over de prijs van een Pillo pakket binnen de begroting? Bekijk dan eens de flexibele opties bij het samenstellen van een pakket wat het beste aansluit bij jouw situatie, of je nu kijkt vanuit een zorgorganisatie of vanuit een particuliere situatie. Hiervoor hebben we verschillende pakketen samengesteld. Ben je bijvoorbeeld al in het bezit van een Apple TV? Dan halen we deze eenvoudig van de prijs af! Je kan zelfs het door jou gekozen pakket een maand uitproberen, om zo zeker te weten dat de organisatie baat heeft bij de aanschaf van het pakket.

Constante innovatie

Pillo is constant in beweging. Dit betekent dat er om de 3 maanden gloednieuwe spellen worden gelanceerd welke stuk voor stuk onderzocht zijn om een zo’n groot mogelijk effect op cliënten te hebben en dat huidige spellen steeds worden aangevuld met nieuwe content. Zo beleeft een speler bijvoorbeeld steeds nieuwe verhaaltjes in de Verhaaltjesgame. Heb je een suggestie voor een aanpassing op een huidig spel of zelfs een volledig nieuw spel? Dan gaan we altijd met je in gesprek om te kijken wat er mogelijk is.

Al met al is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken voor de begroting van 2024 en is een innovatiebudget niet altijd mogelijk. Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de mogelijke inzet van een Pillo systeem in jouw zorginstelling in de gehandicaptenzorg? Vraag dan gratis het digitale Pillo informatieboekje aan met meer info over Pillo voor fysiotherapie, verdere toepassingen, installatie uitleg en een uitgebreide prijslijst van alle mogelijke pakketten en opties.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Meer artikelen

Vraag hier een demo aan!

Vraag hier een demo aan!(Vereist)