Bij Pillo zijn we trots op samenwerkingen met diverse partners die onze visie delen om inclusieve en toegankelijke ervaringen te creëren voor mensen met beperkingen. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we games ontwikkelen die het beste bij onze doelgroep passen zodat deze optimaal kan genieten van het resultaat. Laten we even stilstaan bij enkele van onze gewaardeerde partners:

Gameontwikkeling

Onze samenwerkingen met zorginstellingen hebben een cruciale rol gespeeld bij het ontwikkelen van games die perfect aansluiten op de behoeften van mensen met ernstige meervoudige beperkingen. Partners zoals Cello, Pluryn, Kempenhaeghe, Koninklijke Visio en ‘s Heeren Loo waren vanaf het begin betrokken bij het implementatieproces en hebben ons waardevolle inzichten gegeven. Door hun expertise hebben we waardevolle tips en feedback ontvangen die ons hebben geholpen bij het creëren van unieke en inclusieve gamingervaringen.

Test bij Hallo-ons

Testen van Gebruikersinformatie

Het testen van gebruikersinformatie is een belangrijk aspect van ons ontwikkelingsproces. Naast de bovenstaande partners hebben partners zoals Elver, Dichterbij en Bartiméus de algehele gebruikerservaring getest om ervoor te zorgen dat Pillo intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen. Hun input heeft bijgedragen aan aanpassingen en verbeteringen van de kussencontroller en de games. Voor specifieke testen en vragen hebben we partners zoals Rijndam (revalidatie) en Hallo-ons (kinderopvang voor EMB kinderen) waar we bij terecht kunnen.

Getest bij Elver

Getest bij Cello met oude hoes

Partnerschappen en Platforms

Naast onze samenwerkingen met zorginstellingen, werken we ook samen met overheidsinstanties zoals MIT-Zuid en Provincie Noord-Brabant. Deze partners bieden ons ondersteuning op het gebied van ondernemingsontwikkeling en stimuleren innovatie en toegankelijkheid in onze regio.

We zijn ook verheugd om samen te werken met platforms zoals Ik ga EMB en innovatie netwerken zoals Health Valley, die een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van inclusiviteit en innovatie in de gehandicaptenzorg en gezondheidszorg. Daarnaast zijn we trots om VZW TolBo te verwelkomen als onze nieuwste partner, een non-profitorganisatie gericht op het verbeteren van de toegankelijkheid en verbindt hiervoor de individuele burger, bestaande organisaties en structuren en de (lokale) overheden in België.

Onderzoek

We werken ook nauw samen met onderwijsinstellingen zoals Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool en TU/e (Technische Universiteit Eindhoven). Deze partners ondersteunen ons met onderzoeksprojecten en bieden waardevolle expertise op het gebied van educatieve initiatieven, inclusief gamen en technologische innovatie.

Samen Sterk 

Bij Pillo geloven we in de kracht van samenwerking en in het bouwen van een sterke gemeenschap. We willen onze partners bedanken voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van Pillo en aan de missie om een toegankelijke gaming ervaringen te creëren voor iedereen.

Heb je interesse om partner te worden of wil je meer weten over onze samenwerkingen? Neem gerust contact op en stuur een mailtje naar Sophie@hulan.nl. Samen kunnen we een positieve impact blijven maken en een wereld creëren waarin iedereen kan genieten van gaming, ongeacht hun beperkingen.


Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Meer artikelen

Vraag hier een demo aan!

Vraag hier een demo aan!(Vereist)